Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

15-06-2021
Fam. v Vuren (Lexmond)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm malibu
Zonnescherm Malibu besteld. 5 bij 3 m uitval. Snel geleverd en diegene die m'n kwam monteren waren aardig, werkte snel.

15-06-2021
A Oosterveen (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden klant.
Zeer goed verpakt , snel geleverd ,erg tevreden.

15-06-2021
Henk v. oostenbrugge (Ede)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Mooi spul, werkt goed, veel voor weinig.

14-06-2021
Richard (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Een Rits-Screen (type: JVS S75) besteld met motor. Ongeveer 2 meter bij 1 meter.
Zelf opgehangen, met z'n tweeën en dat is echt wel nodig . Als je rustig werkt en je verstand gebruikt is dit goed te doen. Bekijk zeker de montage video's op internet. Ben er 100% tevreden mee.

14-06-2021
Hans (Terneuzen)
Prijs:
Kwaliteit:

Top spul
Wederom zeer tevreden over de snelle afwikkeling en goede service

14-06-2021
C.roozendaal (Wieringen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, goede afhandeling
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, goede afhandeling.
we hebben al meerdere keren besteld bij deze organisatie. vertrouwd en een van de goedkoopste die ook kwaliteit levert

14-06-2021
Wilfried Van den Brande (Antwerpen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Correct geleverd, motor gemonteerd, alles zoals gevraagd. Betalen bij levering. Zeer vriendelijke chauffeur. Goede uitleg op de website. Werken perfect.

14-06-2021
Rina (Swalmen)
Prijs:
Kwaliteit:

100% tevreden.
Een Rits-Screen (type: JVS S85) besteld met motor. Ongeveer 2 meter bij 2 meter.
Zelf opgehangen, met z'n tweeën. Als je rustig werkt en je verstand gebruikt is dat goed te doen. Eventueel de montage video's bekijken op internet. Hangt perfect, werkt perfect. Ben er 100% tevreden mee.

14-06-2021
Hbs-ict (Enschede)
Prijs:
Kwaliteit:

Aan te bevelen
Het hele traject van bestellen tot aan de aflevering van de bestelde artikelen zij prima verlopen. Tussentijdse vragen werden prima afgehandeld. Het instaleren van de artikelen zijn zeer duidelijke video's en instructie schema's gemaakt. Ik beveel jvs zonwering dan ook ten zeerste aan.

13-06-2021
Jan Colmbijn (Hilvarenbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima service
Goede kwaliteit, prima advies-montage-service

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden