Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

05-03-2021
T. Theunissen (Herpen)
Prijs:
Kwaliteit:

Glazen schuifwanden
Prachtige glazen schuifwanden en ook nog een prima plisse hordeur. Ben zeer tevreden over zowel producten als de montage

05-03-2021
A Nuijten (Bergen op zoom)
Prijs:
Kwaliteit:

1x screen hand bediend 1x automaat
Zeer tevreden, goede prijs kwaliteit verhouden. Ziet er goed uit

05-03-2021
Ruud van gemert (Wijchen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Wij zijn tevreden op tijd geleverd en geplaatst

05-03-2021
Quaegebeur Patrick (Ledegem)
Prijs:
Kwaliteit:

Scherp geprijsd
Voor die prijs kunt ge nergens zulke kwaliteit kopen.

05-03-2021
Tommie (Wijchen)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi Rolluik en perfect opgehangen
Mooi rolluik en perfect opgehangen, door de monteur. Vakkundig en vriendelijk. tot nu toe werkt het prima. En een mooie prijs.

05-03-2021
Lucien (Koeleman)
Prijs:
Kwaliteit:

Lamellen
Zeer mooi en perfect op maat gemaakt

04-03-2021
Fam. van der Vlies (Werkendam)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik ral 9001
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Netje bezorgd. Ook doordat je van te voren netjes een mailtje krijgt over de bezorg tijd.
Wij zijn tevreden klanten.

04-03-2021
E.de Jong (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Elektrische Zonnescherm Malibu
Mooi op tijd afgeleverd,
mooie scherm voor die prijs
ben tevreden

04-03-2021
Ans Dekkers (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Mooi precies op maat gemaakte jaloezie├źn, op de afgesproken dag en tijd geleverd, wij zijn zeer tevreden

04-03-2021
Postma (Harlingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxa
Zeer tevreden

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden