Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

20-06-2024
GJ Oost (Emmer-compascuum)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden
1 opmerking Ik wilde meerdere rolluiken bestellen dat scheelt dan in bezorgkosten. Alleen dat lukte mij niet op de site.

19-06-2024
Erik den Dunnen (Hoogland)
Prijs:
Kwaliteit:

2 elektrische ritsscreens
Perfect op de doorgegeven maatvoering vrij snel geleverd
Dikke prima kwaliteit is gewoon goed

18-06-2024
Paul (Varsseveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Nieuwe set elektrische screens
Dit weekend m'n nieuwe set met screens gemonteerd met de Somfy IO motoren, een Situo 5 afstandsbediening en een Tahoma unit om de set ook op vakantie te kunnen bedienen. Alles keurig gebracht, verpakt en top kwaliteit screens.

18-06-2024
Paul (Varsseveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Nieuwe set elektrische screens
Dit weekend m'n nieuwe set met screens gemonteerd met de Somfy IO motoren, een Situo 5 afstandsbediening en een Tahoma unit om de set ook op vakantie te kunnen bedienen. Alles keurig gebracht, verpakt en top kwaliteit screens.

17-06-2024
Jeftha (Noordscheschut)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Goeie service, dag van te voren al een bericht wanneer ze precies kwamen. Erg tevreden.

13-06-2024
Jacobs (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Top bedrijf
Netjes en goed behandeld

03-06-2024
Krachttoer (Erica)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Mooi afgewerkt

03-06-2024
P.dols (Rucphen)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzethor
Goede horren, alleen de bezorgkosten van 25.- euro, vind ik te hoog, met post.nl betaal je 6,95 voor het pakket waarom dan 25 euro?!

03-06-2024
Silvio (Heerhugowaard)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzet hor
Inzet horren besteld, duidelijke website..toch had ik nog even een paar vragen en werdt super vriendelijk geholpen door de klamtenservice met als resultaat de antwoorden op mijn vragen!

02-06-2024
Gillis (Kapellen)
Prijs:
Kwaliteit:

Solar rolluik
Na wat vergelijken bij deze firma terecht gekomen. Zelf opgemeten en besteld. Sneller dan verwacht klaar en vriendelijk onthaal bij afhalen. Mooi product en snel gemonteerd. Ook even contact opgenomen ivm de afstandsbediening en ook dat verliep super vlot.
Zeker niet de laatste bestelling geweest!

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden