Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

22-09-2021
Boor (Wernhout)
Prijs:
Kwaliteit:

In t geheel
Perfecte ontvangst, info en afhandeling

22-09-2021
Conen (Kinrooi (Belgie))
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
We hebben 2 rolluiken besteld AR39, het rolluik van 1 meter breedte zit stevig in de geleiders, het rolluik van 2m70 heeft wat veel speling en ik vrees dat dit hinderlijk gaat zijn wanneer de wind hier recht op staat.
De service verder was zeer goed, zowel per e-mail als de levering.

21-09-2021
J van Hemert (Standdaarbuiten)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Heb rolluiken laten instaleren door JVS
Ben zeer tevreden over de service en afwerking.

20-09-2021
Dirk van den Berge (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Aanrader
Wij hebben in september 2021 5 screens gekocht bij JVS. Zowel de kwaliteit als de installatie zijn uitmuntend. Conclusie: Goede kwaliteit voor een goede prijs. M.a.w een aanrader.

20-09-2021
J. Goos (Prinsenbeek)
Prijs:
Kwaliteit:

Geleverde materialen.
Alles volgens afspraak geleverd.
Ben zeer tevreden.

20-09-2021
Frans (Eindhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Montage zonwering
Montage was prima en volgens afspraak, maar zonwering piepte bij het naar beneden lopen en de kabelgoot liet na een paar weken los. Het heeft bijna drie maanden geduurd voordat het hersteld was.

19-09-2021
RINI (SCHAIJK)
Prijs:
Kwaliteit:

Glazen schuifwand
Jammer dat van product geen linkse en rechtse meenemers zijn.
van het merk deponti.

17-09-2021
Roels (Robin)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken op zonnepaneel
Voor onze woning waren wij opzoek naar rolluiken die niet te hard opvallen en makkelijk aan te sluiten waren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Heroal rolluiken (gespoten op ralkleur) met somfy motor op zonnepaneel om in de dag te plaatsen.
Wij hebben deze zelf opgemeten. We werden keuring verder geholpen met onze vragen over levertermijn en bij bezorging zijn we zelfs op voorhand opgebeld om te melden dat de levering zeer vroeg ging plaatsvinden. Na levering had ik wat vragen over de aansluiting van zonnecel, motor en accu en hierbij hebben ze mij ook zeer goed en snel verder geholpen.
Kortom: top service voor een goede prijs!
Als ik in de toekomst nog rolluiken nodig heb weet ik waar ze te bestellen.

17-09-2021
Roels (Robin)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken op zonnepaneel
Voor onze woning waren wij opzoek naar rolluiken die niet te hard opvallen en makkelijk aan te sluiten waren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Heroal rolluiken (gespoten op ralkleur) met somfy motor op zonnepaneel om in de dag te plaatsen.
Wij hebben deze zelf opgemeten. We werden keuring verder geholpen met onze vragen over levertermijn en bij bezorging zijn we zelfs op voorhand opgebeld om te melden dat de levering zeer vroeg ging plaatsvinden. Na levering had ik wat vragen over de aansluiting van zonnecel, motor en accu en hierbij hebben ze mij ook zeer goed en snel verder geholpen.
Kortom: top service voor een goede prijs!
Als ik in de toekomst nog rolluiken nodig heb weet ik waar ze te bestellen.

17-09-2021
Thea (Winterswijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezie
Snelle levering en prima communicatie
Dus zeker een aanrader

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden