+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3553 beoordelingen)
Onze showroom is nu
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 356 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 3553 beoordelingen)
03-07-2020
Erik Roepman (Bergschenhoek)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden over levering
2 rolluiken

03-07-2020
Jolanda van der Kooi (IJsselmuiden)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Mooie rolluiken! Mooie prijs! Snel geleverd! Top!

03-07-2020
Loman (Dinxperlo)
Prijs:
Kwaliteit:

JVS zipscreen
Zipscreen groter dan 3 meter.
Snel geleverd, goed verpakt eenvoudig zelf geplaatst.
Tevreden mee.

02-07-2020
Franken (Benthuizen)
Prijs:
Kwaliteit:

JVS top bedrijf
Altijd goed snel en vakkundig geholpen JVS top

02-07-2020
Jeroen (Veghel)
Prijs:
Kwaliteit:

...
...

01-07-2020
Slootjes (Gouda)
Prijs:
Kwaliteit:

Top service en producten
Super mooie rolluiken en top bedrijf. Makkelijk besteld via de site, en je wordt netjes op de hoogte gebracht hoe het gaat met je order.
Geen aanbetaling nodig dus alles op vertrouwen. Waar vindt je ze nog.. JVS top bedrijf

01-07-2020
Hans Willemsen (Duiven)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren op maat
Wij hebben via internet horren besteld. Op maat gemaakt. Prima kwaliteit en snelle levering. Ook werden we goed van de voortgang op de hoogte gehouden.

01-07-2020
Hans Willemsen (Duiven)
Prijs:
Kwaliteit:

Horren op maat
Wij hebben via internet horren besteld. Op maat gemaakt. Prima kwaliteit en snelle levering. Ook werden we.van

01-07-2020
Jaap hagen (Hoogeveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Rolluiken besteld snelle levering en van goede kwaliteit.
Zeer tevreden en zal niet de laatste keer zijn dat ik er iets bestel.

01-07-2020
G Tiemissen (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

De heer
Goed en nette afhandeling na prima telefonisch contact (zeer correct) omdat levering niet compleet was dag er na met post de missende onderdelen ontvangen perfect opgelost.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 356 - Volgende
(beoordeling 1 t/m 10 van 3553 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden