+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3331 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 334 - Volgende
(beoordeling 41 t/m 50 van 3331 beoordelingen)
01-06-2020
J v d meiden (Watergang)
Prijs:
Kwaliteit:

Meneer
Gewoon top net als alle andere leveringen

01-06-2020
N van der Meer (Noordwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezieën
Mooie jaloezieën voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Makkelijk online te bestellen

01-06-2020
B. Visser (Haarlem)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloeziën voor de keuken
Heel makkelijk te bestellen via website en ook nog op maat. De levertijd valt reuze mee en de maat was perfect. De kwaliteit prijs verhouding is echt prima. Wij zijn er erg blij mee. Ook de bezorging erg netjes en een kwartiertje van te voren werd ik gebeld dat ze er aan kwamen, precies op tijd! Echt prima en een aanrader.

01-06-2020
Janet Wesseling (Zwartemeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
We bestellen al 10 jaar onze producten bij JVS. Van rolluiken-horren. Prima prijs-kwaliteit verhouding! Meer dan tevreden

01-06-2020
Janet Wesseling (Zwartemeer)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
We bestellen al 10 jaar onze producten bij JVS. Van rolluiken-horren. Prima prijs-kwaliteit verhouding! Meer dan tevreden

01-06-2020
De ruyter (Wouw)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken screens
Geweldige monteurs in voor een grapje en op tijd

01-06-2020
D.Louters (Berghem)
Prijs:
Kwaliteit:

Vaste raam hor
Makkelijk online te bestellen en de maten waren perfect.

01-06-2020
Edwin Zwaard (Vlaardingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik voor binnen
Omdat ik in een flat woon op de negende verdieping, heb ik mijn nieuwe rolluik inclusief hor aan de binnenzijde van mijn slaapkamerraam laten plaatsen. Dit was allemaal snel geregeld en is super vlot geplaatst. Het eindresultaat ziet er keurig netjes uit! Er ontbreekt alleen nog één ding, namelijk de valse vensterbank. Hopelijk wordt deze nog binnenkort geplaatst. Daar heb ik alle vertrouwen in.

31-05-2020
Hilly (Nijland)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima screens
Screens staan prachtig, zien er mooi uit, we zijn zeer tevreden. We hebben 3 gekocht. Twee waren niet helemaal goed afgsteld. Er zit voldoende doek op, maar bij het afrollen stopt het te vroeg, is de screen nog niet helemaal dicht. De maat van de zijgeleiders was de juiste maat geweest. Een is al gelukt om goed af te stellen, na telefonisch contact. De tweede moet nog, is er nog niet van gekomen, want dat ziet er net even anders uit, maar als dat niet lukt nemen we gewoon nog even contact op. Gezien de goede hulp bij de eerste keer zal dat wel goed komen. Ook tevreden over de klantenservice dus.

31-05-2020
F van Heugten (Den Bosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Dhr
Mooie screen goed op maat gemaakt Zelf eenvoudig gemonteerd

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 334 - Volgende
(beoordeling 41 t/m 50 van 3331 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden