Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

29-09-2021
Familie Mulder (Wageningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Luifel 470 cm breed en 3 meter uitval . Materiaal in ral 9010 en een fris blauw gestreept doek.

29-09-2021
Harold Roumen (Hoensbroek)
Prijs:
Kwaliteit:

Vriendelijke, goede en snelle service
Producten waren compleet volgens specificaties en verwachting. Bestel de volgende keer weer bij JVS

27-09-2021
Dennis (Hoogezand)
Prijs:
Kwaliteit:

πŸ‘πŸ‘πŸ‘
πŸ‘πŸ‘πŸ‘

27-09-2021
Ben yamoun (Antwerpen)
Prijs:
Kwaliteit:

Heer
Zeer vriendelijk bedienden , Goed kwaliteit , bestelling was snel klaar
ik moest zelf monteren (BELGIE) geen montagedienst beschikbaar , video's en handleiding zijn niet 100% duidelijk , zeker voor iemand die zal zijn eerst lockscreen monteren.

27-09-2021
Van manen (Barneveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Wij hebben een rolluik besteld . In 1 woord super. Prijs. Super kwaliteit. Super. En levering ook top geregeld.

27-09-2021
Tessa (Udenhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
Makkelijk om te bestellen, snel klaar en goed prijs/kwaliteit verhouding. Voor herhaling vatbaar!!

27-09-2021
Rob Louwers (Amstelveen)
Prijs:
Kwaliteit:

Toppie!
Ik was al een tijd op zoek naar rolluiken voor de slaapkamers. Mijn zwager raadde JVS Zonwering in Ravenstein aan. Op een zaterdag naar de showroom geweest en ons laten voorlichten door een deskundige en vriendelijke medewerker. Alle mogelijkheden hebben we besproken en konden we met eigen ogen zien. Toen gelijk een offerte gevraagd, beoordeelt en goedgekeurd. Na 5 weken hingen ze. Alles door JVS laten doen, van opmeten tot montage. Op alle fronten perfecte service. Heel erg tevreden. Zou JVS Zonwering zonder twijfel aan iedereen aanbevelen.

27-09-2021
Natascha (Vlissingen)
Prijs:
Kwaliteit:

Studenten kamer
Wij hebben onze dochter zeer tevreden/blij kunnen maken met jullie raambekleding/luxaflex

26-09-2021
Linda (Utrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie zonwering
Mijn slaapkamer was aan nieuwe zonwering toe, waarin mijn 2 kittens niet hun nagels in konden zetten. Daarom gekozen voor Aluminium 25 mm JaloezieΓ«n. Extra bevestiging aan de onderkant maken dat deze heel geschikt zijn om op mijn balkondeuren te monteren. Geen gewapper als er een beetje wind staat. Goede kwaliteit/prijs verhouding, makkelijk bevestigen in goede kleur!

25-09-2021
Jan van Hemert (Weurt)
Prijs:
Kwaliteit:

De heer
Diverse keren rolluiken besteld.
Ben er zeer tevreden over!

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden