+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 8,9/10 (3331 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Screen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 ... 334 - Volgende
(beoordeling 61 t/m 70 van 3331 beoordelingen)
30-05-2020
Rik (Aalten)
Prijs:
Kwaliteit:

Makkelijk te monteren en snelle levering
Ik heb veel contact gehad met JVS zonwering per mail, en ik kreeg heel snel antwoord en een aangepaste offerte.
Uiteindelijk heb ik alles zelf gemonteerd en het paste perfect. En wij zijn er heel blij mee.

30-05-2020
Katoele (Balkbrug)
Prijs:
Kwaliteit:

Mntekatoele@hotmail.com
Snelle, corecte levering. Werkt goed.

30-05-2020
J.M.Thorig-Lever (Papendrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Mevrouw
Ik ben zeer tevreden over het rolluik, het werkt perfect.

30-05-2020
Kim (WAALWIJK)
Prijs:
Kwaliteit:

Luxaflex
Prima prijs-kwaliteit verhouding

30-05-2020
Maliepaard Loodgieters (Zwanenburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Roldeur
Prima geleverd

30-05-2020
Westerink (Almelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen JVS75
Wederom een eenvoudige montage van een kwalitatief goed product. Net als de eerder geleverde rolluiken.

30-05-2020
Roy Boezewinkel (Emst)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Perfecte service en duidelijke omschrijving op de site. De bezorger helpt netjes uitladen van de producten.

29-05-2020
Van Beers (Rijsbergen)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfecte service
Ik had hulp nodig om het scherm goed in te regelen. JVS heeft mij snel en correct op afstand geholpen.De bezorging en levertijd was conform de afspraak. Ik zal zeker JVS aanbevelen.

29-05-2020
D Morren (Nunspeet)
Prijs:
Kwaliteit:

De heer
Rolluiken waren prima verpakt
bezorger heeft netjes gelost
prijs technisch ook top
Ben erg tevreden met de rolluiken
en de buren hebben ze ook en zijn er blij mee

29-05-2020
A.P vanalderen (Ulvenhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Windscherm
Goede kwaliteit zeer tevreden goed verzorgt we genieten er van.

Vorige - 1 ... 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 ... 334 - Volgende
(beoordeling 61 t/m 70 van 3331 beoordelingen)
Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden