Home > Informatie > Verticale universeel ritsscreens voorzien van zichtvenster

Verticale universeel ritsscreens voorzien van zichtvenster

Informatie over Ritsscreen voorzien van zichtvenster.

De Rits screen ook wel vlak hangende zonwering genaamd. Is in eerste instantie ontwikkeld voor grootte projecten zoals scholen, kantoren en overheidsinstellingen.

Maar dit type zonwering wordt met evenveel succes gebruikt als vlakke zonwering voor woonhuizen. Door het toepassen van een cristal clear folie in het ritscreen zijn de ritsscreens uitermate geschikt als afsluiting van bijvoorbeeld een veranda.

Een van de eigenschappen van een screendoek is dat de zonne-energie wordt gefilterd terwijl het zicht naar buiten voor ca 80% behouden blijft. Het zicht naar buiten naar binnen is maar 20%. Zonnewarmte en licht wordt tot 90% gereflecteerd, waardoor de temperatuur binnenhuis aangenaam blijft

Ritscreen

Een Rits screen, Ritzscreen of Zip-screen is een nieuw en bijzonder type screen die aan de zijkant in het geleidingssysteem zit met rits . Omdat het doek rondom opgesloten zit in de geleider is het screen in gesloten stand insecten werend. Om voor alle mogelijke situaties een ritsscreen te kunnen leveren hebben wij vier verschillende ritsscreen in ons assortiment:

  1. JVS ritsscreens
  2. Ritsscreens met zichtvenster
  3. Universeel ritsscreen
  4. Smart ritsscreen

JVS Universeel Ritsscreens met zichtvenster

Voor het afsluiten van een opening hebben wij de universeel ritsscreen voorzien van een zichtvenster in ons uitgebreide asortiment een kwalitatief zeer goed ritsscreen, compleet aluminium en RVS afgeschroefd. Ook heeft u op deze ritsscreen een zeer ruim aanbod aan verschillende doeken en doekkleuren.

Een echte topper.

minimale breedte 500mm
maximale breedte 5000mm
minimale hoogte 400mm
maximale hoogte 5000mm

Het universeel ritsscreens is leverbaar in 2 kastafmetingen 105 en 125. De afmeting van de omkasting is afhankelijk van de afmetingen van uw screen.

Specificaties cristal clear folie

Gewogen samenstelling PVC
Massa 610 gr/m2
Dikte 0,50mm
Breeksterkte 180kg/mw
Treksterkte 7kg/mm
Temperatuurbereik -22­°C/+66°C
Breedte rol 140cm
Maximale werkbare breedte 400cm
Maximale werkbare hoogte 130cm

Werking rits-screen

Een rits screen werkt als volgt: Het doek, verzwaard aan de onderzijde door middel van een aluminium lijst, glijdt door een rits geleidings systeem vanuit de aluminium kap tussen twee geleiders naar benenden. Door de geleiders wordt de rits van het doek gevoerd en opgesloten.

De kap, geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium, Ivoor (RAL9001), Wit (RAL9010), Antraciet (RAL7016), Cream (RAL1015), Bosgroen (RAL6009), Staalblauw (RAL5011) en Verkeerswit (RAL9016). Alle kleuren afhankelijk van type screen en fabrikant.

Een omkasting van screen is in iedere andere RAL kleur is mogelijk hierop zit een meerprijs

Bediening

De bediening van uw rits screen kan alleen door middel van een motor. Een hand of bandbediening is niet mogelijk. Elektrisch door middel van wandschakelaar of afstandbediening is wel mogelijk.

Voor de elektrische bediening hebben wij een zeer groot diversiteit motoren in ons assortiment zitten zoals Somfy of ons Huismerk. Op al onze producten zit standaard 5 jaar garantie

Waarvoor wordt een rits screen ook veel gebruikt?

Heeft u een Veranda, Overkapping of een Balkon waar u graag uit de wind en regen wilt zitten dan is een rits screen daar zeker geschikt voor.

Door afsluiten van uw opening kunt u lekker zitten en neemt de windlast ca 85% af. Zo kunt u een aangename plek creeeren waar u heerlijk kunt vertoeven

De voordelen van een rits screen op een rij

Strak doek: Door de rits

Windvast: De originele rits in het systeem houdt het scherm zo strak dat wind er geen vat op krijgt. Voldoet aan Europese norm EN13561 (windweerstand klasse3).

Insectenwerend: Door de naadloze aansluiting van het doek in de geleiders en de borstel in de onderlijst, hebben insecten geen kans.

Isolerend: Door de luchtbrug die ontstaat tussen het glas en het screendoek is een screen ook isolerend zowel kou als warmte

Maatwerk

Wij bieden u maatwerk producten die u zelf kunt samenstellen via onze site. Zo heeft uw de keuze tussen de verschillende type's, soorten kasten, soorten doeken en soorten bediening. Alles op maat gemaakt op de mm nauwkeurig

Onze Universeel ritsscreen producten:

Type: RS Universeel 105

Breedte max: 4000mm

Max hoogte: 3000mm

Vierkante kast onder afgeschuind:

kleur: RAL9016 (verkeerswit), RAL1015(cream), RAL 9006 (zilver), RAL 6009 (tannengroen), RAL5011 (staalblauw) RAL9001 (ivoor), RAL9010 (wit), Technische Zilver (anodiseerd), RAL 7016 (antracite),Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) en gewenste RAL kleur (tegen meerprijs)

Bediening: Elektrische bediening

Type geleiders:

Universeel 2-delige geleider:

Onderlat:

Type: RS Universeel 125

Breedte max: 5000mm

Max hoogte: 5000mm

Vierkante kast onder afgeschuind:

kleur: RAL9016 (verkeerswit), RAL1015(cream), RAL 9006 (zilver), RAL 6009 (tannengroen), RAL5011 (staalblauw) RAL9001 (ivoor), RAL9010 (wit), Technische Zilver (anodiseerd), RAL 7016 (antracite),Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) en gewenste RAL kleur (tegen meerprijs)

Bediening: Elektrische bediening

Type geleiders:

Universeel 2-delige geleider:

Onderlat:

Op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.screen-discount.be
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden